Marry in ‘church’

Een bijzondere trouwlocatie in een omgebouwde kerk

Je vindt ons in de Ingeneur J.P. van Muijlwijkstraat 19a in Arnhem

Trouwlocatie Arnhem

Mogen we je een tip geven voor de mooiste dag van je leven? Kom het in Bizar-Bazar houden. Niet alleen is het de meest bijzondere locatie van Arnhem en omstreken, we zijn ook gevestigd in een spraakmakend verbouwde, van origine Lutherse kerk. Kun je meteen je ooms en tantes geruststellen: je trouwt inderdaad in de kerk!

What makes it a day to really never forget? In our view the combination of an enchanting entourage, a relaxed atmosphere in which all your loved ones and friends feel at ease and perhaps most importantly: we take the complex organization of a wedding location completely off your hands, so that you only have to keep an eye on it. have for each other.

Als je originele ideeën hebt om de dag helemaal anders in te richten dan normaal – wij juichen dat volop toe. Een dag als deze mag uniek zijn. Dus kom maar op met die geniale plannen, wij zijn goed uitgerust om met een flinke uitdaging om te gaan! Ook krijg je een personal wedding planner tot je beschikking, die van A tot Z jullie droomscenario samenstelt. Alles tot in de details gestroomlijnd: de beste garantie dat je op de dag zelf nergens aan hoeft te denken!

Nóg een leuke bijkomstigheid is dat Mirella Kreger, de madre van de Bizar-Bazar familia, zelf een buitengewoon ambtenaar is van de burgerlijke stand, met de bevoegdheid om huwelijken te voltrekken. Je kunt je dus zomaar door haar laten trouwen, en dan is het feest compleet!

Verdere vragen horen we met alle plezier, en een offerte hebben we zó opgesteld. Neem contact met ons op via info@bizar-bazar.nl en we helpen je graag verder!

Openingstijden

In en Uitchecken

Parkeren

Bizar-bazar

bizarbazar Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved