Vergaderen in stijl

Confereren in stijl, gegarandeerde inspiratie

Je vindt ons aan de Spoorwegstraat 10 in Arnhem

Vergaderlocatie Arnhem

Bij Bizar-Bazar vergader je in stijl. Geen saaie, cleane witte ruimtes maar een schitterende en sfeervolle omgebouwde kerk uit de 19e eeuw. De consistorie van de voormalige Lutherse kerk is waar je confereert: een zeer ruim vertrek waar vele historische details, waaronder de originele lambrisering, in ere zijn gehouden. De ruimte is afgemaakt met behang van Hanneke van der Pol, een echte Arnhemse ontwerpster die tot in onder andere Parijs furore maakt met haar werk. Al met al zet de consistorie, met haar creatieve en originele setting, de perfecte toon voor je vergadering. Een inspirerende ruimte waarin je als team op de beste ideeën komt.

Meer dan vergaderen

De centrale ligging van onze bazar zorgt ervoor dat een aantal mogelijkheden voor een uitgebreid programma prettig dichtbij zijn. Wil je tussen de bedrijven door laten bezinken wat in de vergadering ter tafel is gekomen? Als groenste stad van Europa trek je je in elke windrichting met gemak terug in de natuur, met Sonsbeek, het mooiste stadspark van Nederland, als kers op de taart. Als winkelstad kent Arnhem, zeker in de oostelijke helft van het land, geen gelijke. En dan hebben we het nog niet eens over de tientallen culturele bestemmingen die de stad rijk is. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Arrangementen

De arrangementen zijn zo samengesteld dat je op eenvoudige wijze je keuze kunt maken uit ons gevarieerde aanbod. Wanneer je een arrangement afneemt voor 9 personen of meer, bieden wij de zaal gratis aan.

Goede bereikbaarheid

Met ‘parkeergarage Velperplein’ pal naast ons pand, stap je nog net niet voor de deur uit. Parkeren kost slechts €2,20 per uur (€0,50 na 18:00 uur) met een maximaal dagtarief van €14,-. Wanneer je met het OV reist, zijn we prima te voet of met de fiets vanaf Centraal Station te bereiken. Tevens rijden er meerdere bussen naar de dichtstbijzijnde halte: bushalte Velperplein. Het hotel, met 14 hotelkamers, is van alle comfort en gemakken voorzien om de nieuwe dag weer fris van start te gaan.

De vergaderzaal

Voor meer informatie of om een vergaderzaal te boeken kunt je contact opnemen met ons via info@bizar-bazar.nl.

Openingstijden

In en Uitchecken

Parkeren

Bizar-bazar

bizarbazar Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved